Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Hei

Tässä erään ajankohtaisen asian muistutus:

Avoinyliopisto.fi –opetustietokannassa Meteorissa opetustietojen hallinnoissa on muutamia pakollisia tietoja, jotka on merkittävä opintoihin. Osa tiedoista estää tallennuksen ja julkaisun, osa lähettää muistutusviestejä sähköpostitse, että tietue puuttuu.

Opintojen tiedoissa maksutieto (kokonaismaksu, jonka perässä * lomakkeella) on pakollinen tieto, joka on oltava jokaisessa

  • Opintokokonaisuudessa
  • Kokonaisuuden alajaksossa, joka on suoritettavissa erikseen (ei siis vain kokonaisuuteen kuuluvat!)
  • Yksittäisessä opintojaksossa

Jos tietuetta ei lisätä, se tulee muistuttamaan poissaolostaan vielä pitkään: järjestelmä lähettää muistutusviestejä sähköpostitse pitkään ennen kuin lopettaa.

Tuo muistutus ei ole ollut päällä pitkään aikaan, koska vanhassa Meteor-versiossa se oli ilmeisesti rikki ja uusi versio (otettiin käyttöön lokakuulla 2011) alkoi lähettää ikivanhoja viestejä koska se huomasi virheen tiedoissa. Vika ilmeni siis viime syksynä ja sitä korjataan yhä. Nyt olemme vihdoin loppusuoralla ja muistutukset tullaan laittamaan takaisin päälle näillä näkymin ensi kuussa.

Muistuttaisin siis kaikkia tarkistamaan perustamansa opinnot (syksystä 2012 alkaen) ja merkitsemään tuon puuttuvan tietueen mahdollisimman pian. Voi olla, että lähetän viestiä joistakin tietyistä opinnoista, joita on tarkastettavien listallani, jos tietueet puuttuvat ennen automaattisen muistutuksen päälle laittamista.

Terveisin Soile Pylsy