Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Oppilaitos luo jatkuvan haun hakulomakepohjan ja tekee sille ohjetekstit. Valmiina hakulomakkeelta löytyy seuraavat osiot: henkilötiedot, hakukohteiden lisääminen ja lupatiedot.

Hakukohteet tulee olla joko valmis- tai julkaistu tilassa, jotta ne voi lisätä hakulomakkeelle.

Hakulomakkeen muokkausnäkymän alareunasta voi valita ne kielet, joilla haluaa tehdä lomakkeen.  


Hakulomakkeen lisäksi oppilaitos voi muokata yhteistä vahvistussähköpostipohjaa, joka lähtee kaikille hakijoille hakemuksen lähettämisen jälkeen.
Hakija saa hakemuksen lähettämisestä vahvistussähköpostin, johon tulee yhteisen viestin lisäksi:

Otsikko: Opintopolku: hakemuksesi on vastaanotettu
Hakemusnumero, hakutoiveet, puuttuvat liitepyynnöt ja muokkauslinkki
Voit katsella ja muokata hakemustasi yllä olevan linkin kautta. Älä jaa linkkiä ulkopuolisille. Jos käytät yhteiskäyttöistä tietokonetta, muista kirjautua ulos sähköpostiohjelmasta.

Jos sinulla on verkkopankkitunnukset, mobiilivarmenne tai sähköinen henkilökortti, voit vaihtoehtoisesti kirjautua sisään Opintopolku.fi:ssä, ja tehdä muutoksia hakemukseesi Oma Opintopolku -palvelussa hakuaikana. Oma Opintopolku -palvelussa voit lisäksi nähdä valintojen tulokset ja ottaa opiskelupaikan vastaan.

Älä vastaa tähän viestiin - viesti on lähetetty automaattisesti.

Ystävällisin terveisin

Opintopolku

Hakulomakkeen nimen alla näkyy se haku, mihin hakulomake on liitetty haun ylläpidossa. Haun nimen viereisestä painikkeesta pääsee suoraan koulutustarjontaan tarkastelemaan haun tietoja. Testihakemus/virkailijatäyttö linkistä voi hakuun syöttää hakemuksen ja tarkastella hakulomaketta. Linkki on kertakäyttöinen, eikä urlia tule jakaa ulkopuolisille. Lomake linkki on hakuaikana lomakkeen linkki, jonka voi viedä esim. omille verkkosivuille.

Lomakkeelle voi luoda lomakeosioita kysyttävien teemojen mukaan. Osioita voi siirtää raahaamalla. Lomakeosioiden lisäksi lomakkeelle voi tallentaa sähköisiä liitepyyntöjä.

Hakukohteen liittäminen elementtiin: Kaikissa elementeissä on painike Näkyvyys lomakkeella: näkyy kaikille, jota klikkaamalla pääsee valitsemaan, minkä hakukohteen tai hakukohderyhmän elementtiin haluaa liittää. Tämä tarkoittaa, että kysymys näkyy vaan sille hakukohteelle, joka elementtiin on liitetty. Kun elementtiin on valittu hakukohde, se näkyy painikkeen alla ja painikkeen nimi muuttuu näin: Näkyvyys lomakkeella: Vain valituille hakukohteille.

Lomakeosion tai elementit poistaminen: Kaikissa lomakeosioissa ja elementeissä on oikeassa yläkulmassa poista painike, jota painamalla painike muuttuu punaiseksi ja teksti muuttuu vahvista poisto. Uudelleen klikkaamalla osio tai elementti poistuu.

Hakemuspalvelussa tehdyt muokkaukset tallentuvat automaattisesti. Oikeaan yläkulmaan tulee teksti: Tietoja tallennetaan.

Yhtäaikainen muokkaus: Jos samaa hakulomaketta muokkaa yhtä aikaa kaksi tai useampi virkailija tulee sivun yläreunaan ilmoitus: Toinen käyttäjä teki muutoksen lomakkeeseen. Lataa sivu uudelleen ja tarkista omat muutokset.


  • No labels