Blog
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Meteoriin tehdään päivityksiä torstaina 2.8.2012 klo 08:00-10:00. Palvelussa saattaa esiintyä katkoksia tuona aikana, joten emme suosittele Meteorin käyttöä päivityksen aikana.

Pahoittelen pikaista aikataulua, joka johtuu loma-ajoista sekä siitä, että hakuajat alkavat 15.8. (jolloin päivitykset on tehtävä ennen sitä tai vasta syyskuulla). Uskon myös, että suurin osa päivittäjistä on vielä kesälomalla tällä viikolla, jolloin käyttäjiä on vähemmän.

Suurin osa päivityksistä koskee julkista näkymää. Muutokset ja korjaukset: https://confluence.csc.fi/pages/viewpage.action?pageId=18777035.

Jos teille tulee ongelmia päivityksistä, noudattakaa ongelmien ilmoittamisen prosessia, jonka ohjeet löydätte wikistä: https://confluence.csc.fi/display/AVO/Ongelmien+ilmoittaminen+JIRA. Yliopistojen yhdyshenkilöt: http://www.avoinyliopisto.fi/fi-FI/Yhdyshenkilot/. Älkää ilmoita virheistä verkkopalvelun palautelomakkeen kautta!                                                                                                                                                                                          

Jos joitakin muutoksia tulee, ilmoitan asiasta heti. Ilmoitan myös, jos päivitykset saadaan aikaisemmin päätökseen kuin sille varattuna aikana.

Terveisin Soile Pylsy