Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Palvelun nimi

Viestintäpalvelu

Palvelun kuvaus

Osoitetietojärjestelmä ja muut palvelut käyttävät viestintäpalvelua erilaisten ryhmäviestien ja muistutusviestin lähettämiseen. Virkailijan sähköiselle työpöydälle tai oppijan henkilökohtaiseen palveluun osoitetuista tiedotteista sähköpostiin tilattavat ilmoitukset ovat viestintäpalvelua. Tiedotteet tehdään julkaisujärjestelmällä (wordpress), ei viestintäpalvelulla.

Palvelu tuottaa osoitetarrat, kirjeet ja viestit. Osoitetarrat ovat raportti, johon tulostuu tietyn hakijaryhmän (esim. kokeisiin kutsuttavien hakijoiden) yhteystiedot tarra-arkille. Kirjeitä ovat esim. tuloskirjeet (positiiviset tuloskirjeet ovat hyväksymiskirjeitä ja negatiiviset jälkiohjauskirjeitä), lisätietopyynnöt, koekutsukirjeet. Kirjeet voidaan tulostaa paperimuodossa tai toimittaa sähköisessä muodossa (esim. e-kirje). Viestejä ovat järjestelmän lähettämät muistutukset ja ilmoitukset, esim. automaattiviestit vastaanotetuista hakulomakkeista, muistutukset tehtävistä tapahtumista ("haku alkaa") ja toimenpiteistä ("tarjonta pitää päivittää").

Syksyllä 2013 toteutetaan osoitetarrat, hyväksymiskirjepohja (tulostettava saate + hakijakohtainen tulosyhteenveto), jälkiohjauskirje (iPostiin lähetettävä saate + hakijakohtainen tulosyhteenveto) sekä vahvistusviestit vastaanotetusta hakemuksesta (HAK-palvelun kautta).

Tunniste (label)

SPECS-390

Vaatimukset

Vaatimukset viestinnälle

Ei-toiminnalliset_vaatimukset

Palvelun käyttäjät

 

Ylätason kuvaus ("proosa")

Viestinnän sanallinen prosessikuvaus

Käyttöohjeet

pdf_tarrat_tulostus.docx, word_tarrat_tulostus.docx

Rautalankamallit:

Hyväksymiskirje (2. asteen yhteishaku)

Jälkiohjauskirje (2. asteen yhteishaku)

Rautalankamallit

 

 

Prosessikuvaukset

 

Käyttötapauskaaviot

 

Tilakaaviot

 

Käyttötapauskuvaukset

Automaattiviestit

Lähetä viesti määritellylle ryhmälle

 

 

Tietomalli

 

Koodistot

 

Liittyvät palvelut ja moduulit

Valintapalvelu (listaukset kokeisiin kutsuttavista, valituista ja valitsematta jääneistä)

Huomioita

Itellan iPost-palvelun tarjoamat rajapinnat ja kuvaukset: suunnitteluohje XML-viestiskeemoille EPL- ja PDF-muotoisten kirjeiden välitykseen.

Löydetyt bugitView   Filter

Yhteyshenkilö

Satu Orkola (etunimi.sukunimi@oph.fi)