Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Hei kaikki

Meteoriin tehdään päivityksiä torstaina 2.8.2012 klo 08:00-10:00. Palvelussa saattaa esiintyä katkoksia tuona aikana, joten emme suosittele Meteorin käyttöä päivityksen aikana.

Pahoittelen pikaista aikataulua, joka johtuu loma-ajoista sekä siitä, että hakuajat alkavat 15.8. (jolloin päivitykset on tehtävä ennen sitä tai vasta syyskuulla). Uskon myös, että suurin osa päivittäjistä on vielä kesälomalla tällä viikolla, jolloin käyttäjiä on vähemmän.

Suurin osa päivityksistä koskee julkista näkymää. Päivityksessä tehtäviä muutoksia ja korjauksia ovat muun muassa:

Julkinen näkymä:

  • Twitter Tweet ja Facebook Like -nappien lisääminen opintoihin (opinto-ohjelmat ja erilliset opintojaksot) sekä etusivulle yleisesti (vasemman navigaation alapuolelle, näkyy kaikilla sivuilla).
  • ”Tiedot yliopistoittain/paikkakunnittain/etäopinnoista/oppiaineittain” hakupuiden parantaminen ja sivun ”hyppimisen” poistaminen.
  • Palvelun käyttäjien palautelomakkeelle sähköpostiosoitteen merkitseminen pakolliseksi.

Virkailijan päivityspuoli:

  • Tallennuksen vahvistusilmoitus kohtaan ”Omat tiedot”.

Myös muita mahdollisia muutoksia ja korjauksia on tulossa, ei kuitenkaan opinto-ohjelmien päivitysnäkymiin. Toimittaja kerää kaikki muutokset ja korjaukset minulle tiedoksi tänään ja huomenna, joten kirjaan ne wikiin osoitteeseen https://confluence.csc.fi/pages/viewpage.action?pageId=18777035 vielä ennen päivitystä. Voitte katsoa tarkat tiedot wikistä.

Jos teille tulee ongelmia päivityksistä, noudattakaa ongelmien ilmoittamisen prosessia, jonka ohjeet löydätte wikistä: https://confluence.csc.fi/display/AVO/Ongelmien+ilmoittaminen+JIRA. Yliopistojen yhdyshenkilöt: http://www.avoinyliopisto.fi/fi-FI/Yhdyshenkilot/. Älkää ilmoita virheistä verkkopalvelun palautelomakkeen kautta!                                                                                                                                                                                          

Jos joitakin muutoksia tulee, ilmoitan asiasta heti. Ilmoitan myös, jos päivitykset saadaan aikaisemmin päätökseen kuin sille varattuna aikana.

Terveisin lomilta palannut Soile Pylsy