Child pages
 • 10. Julkaisutyyppi I, määrittely
Skip to end of metadata
Go to start of metadata
 
 • No labels

4 Comments

 1. Anonymous

  Täyttääkö SlideSharessa julkaistu esitysmateriaali I1-julkaisutyypin kriteerit? Kyseessä ovat laajat (166-266 diaa), avoimet mobiiliohjelmoinnin materiaalit, joiden kohderyhmä on ammattilaiset. Mielestäni on selvää, että nämä ovat jotain muuta kuin "pelkästään yksittäisiä kursseja varten tehdyt verkkoaineistot", mutta miten voisin varmistua asiasta?
  Ks. http://www.slideshare.net/PasiManninen/adobe-air-programming-to-mobile-and-desktop. T: Riitta Ruuska/JAMK

  1. Myös audiovisuualisssa materiaaleissa julkaisulta vaaditaan tekijästä erillistä julkaisijaa / toimituskuntaa joka päättää julkaisukanavalla julkavista julkaisuista. Aineistona esimerkin materiaali näyttäisi olevan D2 tyyppiä (ammatilliseen käyttöön tarkoitettu oppikirja-aineisto), mutta käsittääkseni SlideShareen voi tekijä ladata aineistoja vapaasti, jolloin erillisen julkaisijan ehto ei toteudu (ks. ammattillisen julkaisijan määritelmä nro 3).

 2. Anonymous

  Kelpaako YouTubessa julkaistu video luokkaan I?

  1. Vastaavasti kuin edellisessä kysymyksessä, myös audiovisuaalisissa materiaaleissa julkaisulta vaaditaan tekijästä erillistä julkaisijaa / toimituskuntaa joka päättää julkaisukanavalla julkavista julkaisuista. Youtubeen voi tekijä ladata aineistoja vapaasti, jolloin erillisen julkaisijan ehto ei toteudu. Se on eri asia, jos aineisto on julkaistu erikseen jossain muualla ja se tämän jälkeen ladataan myös Youtubeen.