Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Haka-wiki on siirtynyt uuteen osoitteeseen Eduuni-wikiin. Siirto tehdään muutamaa päivää suunniteltua aiemmin. Uusi wiki on osoitteessa:

Wikin sisältö säilyy pääosin entisellään, mutta pieniä muutoksia on tapahtunut joissakin ohjesivuissa ja navigaatiorakenteessa. Wikin etusivun muodostaa jatkossa hakukenttä ja uusimmat blogimerkinnät. Hakan esittelysivu on jatkossa Luottamusverkko-kategorian pääsivu. Hakukentän alapuolella on linkit tärkeimpiin alasivuihin.

Sivujen osoitteet muuttuvat, josta seuraa, että vanhaan wikiin viittaavilla Internet-sivuilla on korjattava linkkejä. Toivomme, että löytäessäsi vanhan linkit, ilmoittaisit päivitystarpeesta suoraan sivun ylläpitäjälle tai omistajalle. Hakan jäsen- ja kumppaniorganisaatioita pyydetään tarkistamaan omien sivujensa viittaukset Haka-wikiin.

Muutos ei vaikuta Hakan palveluosoitteisiin (kuten DS-palvelu tai metadatan julkaisu) tai kontaktiosoitteisiin (kuten helpdesk tai postilistat). Muutoksen alkuvaiheessa hakukoneet saattavat ohjata vanhoihin osoitteisiin. Vanhoihin osoitteisiin lisätään linkit, jotka ohjaavat uuteen Haka-wikiin.

Pysy ajan tasalla

Paras tapa pysyä ajan tasalla Hakan tapahtumista on seurata blogimerkintöjä Haka-wikissä. Voit tilata työsähköpostiisi muistutusviestin, kun blogiin tulee uusia merkintöjä.

  1. Kirjaudu wikiin sivun oikeasta yläkulmasta
    1. Eduuni-wiki tukee kirjautumisessa Hakan lisäksi mm. Virtu, eduGAIN ja sosiaalisen median tunnuksia
  2. Klikkaa tästä blogin etusivulle
  3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta "Watch this Blog"

Myös vanhasta wikistä muistutusviestin jo tilanneet käyttäjät joutuvat uusimaan tilauksensa uudessa wikissä.

  • No labels