Skip to end of metadata
Go to start of metadata

TUHA-julkaisutiedonkeruun yhteistyöryhmä on TUHA-verkoston alainen asiantuntijaverkosto korkeakoulujen julkaisutiedonkeruussa mukana oleville. Ryhmä kokoontuu etäkokouksiin käsittelemään tiettyä agendaa,

Ryhmän toimintaan voivat osallistua kaikki TUHA-verkoston jäsenet. TUHA-verkostoon voit liittyä täyttämällä ilmoittautumislomakkeen. Jos olet jo verkoston jäsen ja haluat mukaan ryhmän toimintaan, laita viestiä puheenjohtajalle (Jenni Kokko, Jyväskylän yliopisto, jenni.m.kokko [ ät ] jyu.fi) tai sihteerille (Walter Rydman, CSC, walter.rydman [ ät ] csc.fi).

Ryhmä käyttää sisäisessä viestinnässä postilistaa tuha-julkaisutiedonkeruu [ ät ] postit.csc.fi.

Keskustelu

Keskustelu käydään kokouksissa. Tulevaan kokoukseen voi esittää aiheita kirjoittamalla sen asialistasivun alareunan kommentteihin. Voit myös kommentoida esitettyjä aiheita.

Kokouksissa linjatut asiat kootaan omalle sivulleen.

Voit kirjoittaa kommenttisi myös OKM:n tiedonkeruun käsikirjojen kommentteihin (yliopistot: https://confluence.csc.fi/display/suorat/YO+3.3.+Julkaisutiedonkeruu, AMK:t: https://confluence.csc.fi/display/suorat/AMK+3.3.+Julkaisutiedonkeruu), mutta jos haluat asian yhteistyöryhmän käsittelyyn, laita kommentti tulevan kokouksen sivulle.

VIRTA-julkaisutietopalvelu

VIRTA‐julkaisutietopalvelua varten on perustettu yhteyshenkilöryhmä. Tähän joukkoon toivottaisiin vahvistusta erityisesti yliopistojen julkaisutiedonkeruussa mukana olevista henkilöistä. Samalla saataisiin vahvistettua yhteyttä yliopistoista palvelun toteuttajien suuntaan. Julkaisutiedonkeruun yhteistyöryhmä toivoo, että henkilöt voisivat samalla edustaa TUHA‐verkostoa ja toimia tietoa jakavana linkkinä myös yhteistyöryhmän suuntaan.

  • No labels

2 Comments

  1. Tuossa lukee "Koska oikean keskustelualustan saaminen TUHA-julkaisutiedonkeruuryhmälle tuntuu olevan kiven takana, suosittelemme, että laitatte rohkeasti kysymyksiä OKM:n tiedonkeruukäsikirjan wikin kommentteihin: YO 3.3. Julkaisutiedonkeruu 2015". Tarkoittaako tämä, että myös amkilaiset esittävät kysymyksensä yliopistojen julkaisutiedonkeruun kohdalle.

    1. Muokkasin keskustelu-kohdan tämän päiväisen kokouksen päätöksen mukaiseksi. Aihe-ehdotukset asialistoille, mutta toki voi myös kommentoida OKM:n käsikirjaan.