Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Oodi-palveluja Oodi-konsortiolle ja sen jäsenyliopistoille tuottaa CSC:n Oodi-tiimi, joka on osa CSC:n Services for Digitalization of Education yksikköä. Oodi-konsortio on ollut aktiivisesti mukana tukemassa ja seuraamassa useita koulutuksen digitalisaatioon liittyviä hankkeita.

Oodi-palvelujen lisäksi CSC:n Services for Digitalization of Education yksikössä on vuosien varrella tuotettu mm. Joopas- ja avoinyliopisto.fi -palveluja, koordinoitu kansallisen Raketti-opi-osahankkeen jatkotoimia, tuotettu korkeakouluille OILI-ilmoittautumispalvelu, jonka jatkokehitys ja ylläpito jatkuu. Korkeakoulujen yhteisen sähköisen tenttijärjestelmän Examin toteuttamisessa ja kehittämisessä ja palvelun tarjoajana toimii CSC:n Services for Digitalization of Education yksikkö.

CSC:n Services for Digitalization of Education yksikkö vastasi 2014 päättyneen ESR rahoitteisen TIPTOP-projektin koordinoinnista. Hankkeessa tuotettiin oppijoille (ja ohjaustahoille) kansallinen, korkeakouluriippumaton malli palvelukokonaisuudesta, joka edistää oppijoiden opintoihin kiinnittymistä, opintojen etenemistä ja tutkintojen loppuun suorittamista. Sähköisen tenttijärjestelmän Tenttiksen jatkokehitysprojekti vuonna 2013 käytti CSC:n Services for Digitalization of Education -yksikön projektipäällikköpalveluja. 

Oodi-yliopistojen omia Oodi-liitännäisiä hankkeita, joissa CSC:n Services for Digitalization of Education on ollut mukana, ovat mm:

  • KROK-projekti (ILPA-sovellus maksullisen koulutuksen tarpeisiin Oodi-yliopistoille)
  • WS-pilotti Aalto-yliopisto

  • SITNET-projektin rakentaman EXAM-sovelluksen integraatio Oodiin
  • No labels